NL | DE | EN

Over ons
25 jaar ervaring met boxsprings en Matrassen.

Intertras brengt een compleet assortiment boxspringbedden en matrassen die, eventueel aangekleed met hoofd – en/of voeteneinde, niet alleen zorgen van een prachtige uitstraling maar bovenal uw gasten een zeer goede nachtrust bezorgen. 

Met 25 jaar ervaring in het produceren van boxspringbedden en matrassen mag u van ons een zeer gedegen product verwachten. Dat verwachten wij namelijk zelf ook van onze producten. Wij werken met hoogwaardige materialen uit de landen om ons heen. Onze kwaliteitsnorm wordt gedurende het gehele productieproces streng gecontroleerd. 

Met onze eigen fabriek in Veendam kunnen wij voor iedere klant het gewenste product maken. Of het nu gaat om een budget hotel, een vakantiechalet of zelfs een vijf sterren hotel, Intertras levert ieder segment het gewenste product. En juist door onze eigen productie hebben wij een zeer aantrekkelijk prijsniveau. 

Met deze website willen wij u laten kennismaken met ons uitgebreid assortiment boxsprings, matrassen, hoofd- en voeteinde en overige accessoires. Per sector geven wij informatie over wat de mogelijkheden zijn en welke certificaten wij hebben. Zo krijgt u een goed beeld van wat er bij intertras allemaal mogelijk is. Wilt u persoonlijk advies dan staan wij u graag persoonlijk te woord. 

Onze diensten
maatwerk en kwaliteit voor al jouw wensen.

Voor de verkoop van onze boxsprings, onze matrassen en toebehoren werken wij voornamelijk met projectinrichters. Dit geldt voor Nederland en de landen om ons heen. De projectinrichters hebben een goed contact met hun klant, de eindgebruiker van onze producten.

Onze kwaliteit gecombineerd met een scherpe prijsstelling heeft ervoor gezorgd dat wij de afgelopen jaren sterk gegroeid zijn. Hierdoor zijn wij een van de belangrijkste spelers geworden op het gebied van boxspringbedden. Niet alleen Nederlandse bedrijven maar ook buitenlandse bedrijven hebben de weg naar Intertras gevonden. Door te leveren waar wij voor staan, bouwen wij met iedere klant een langdurige relatie op.

Met onze collectie boxspringbedden, matrassen en toebehoren bedienen wij niet alleen hotels, resorts en vakantieparken. Wat dacht u van onze matrassen die worden gebruikt door ziekenhuizen en verzorgingstehuizen? Of leveranciers van caravan en campers en de scheepvaart? Ook zij bestellen matrassen bij Intertras. Daarnaast produceren wij een studentenbed dat via projectinrichters bij diverse studentenhuizen terecht komt. Kortom, wij hebben een uitgebreide klantenkring.

Contact
wij helpen je graag en staan je bij met professioneel advies.

Contactpersonen

Herbert Bosma
Algemeen directeur

Jeroen Slachter

Intertras BV
Orionweg 11
9641 MN Veendam
Nederland

Algemeen
info@intertras.nl
+31 598 63 18 19